Over Ons

[title_mod title_position=”center_title” title_name=”

Alles over Iris-Camerabewaking

“]

Iris-camerabewaking maakt onderdeel uit van V&S Beveiliging B.V. Wij zijn een technisch beveiligingsbedrijf met een eigen technische dienst welke landelijk opereert. Onze monteurs zijn gescreend door de politie en hebben allen een bewijs van betrouwbaarheid. V&S Beveiliging B.V. is een Borg erkend installatiebedrijf wat garant staat voor een professionele installatie.

Wat we doen?

Hard werken zodat we het beste product, voor de beste prijs, met de beste service aan u kunnen leveren. Daarin zijn wij goed en daarin worden wij elke dag beter. Wij installeren professionele camerabewaking systemen al vanaf 2005. Met deze jarenlange ervaring weten wij de juiste producten met een goede prijsstelling in de markt te zetten. Met onze nieuwe webwinkel willen we nog meer mensen het gemak van betaalbare maar vooral betrouwbare camerabewaking laten zien.

Keep it simple

Iris-camerabewaking heeft een No-nonsense beleid. Wanneer u vragen heeft over een bestaand systeem staan we altijd voor u klaar. Lukt het u bijvoorbeeld niet om een back-up van uw beelden te maken? Met één telefoontje naar ons bent u gelijk geholpen. Bent u vergeten om binnen de termijn een product retour te sturen dan zult u van ons niet meteen een factuur ontvangen maar gaan we hier ‘menselijk’ mee om. Klantvriendelijkheid en meedenken staan hoog in ons vaandel.