retourneren

Retourneren:

Indien u kiest voor het retourneren van uw bestelling dient u de volgende stappen te ondernemen:

 
  • – Vraag een RMA-nummer aan via onderstaand formulier
  • – Vul het retourneer formulier in dat is bijgevoegd bij uw bestelling. (Zonder retourneer formulier en RMA-nummer worden retourzendingen niet in behandeling genomen.)
  • – Zorg ervoor dat uw pakket compleet en onbeschadigd is en in de originele verpakking zit (indien redelijkerwijs mogelijk).
  • – Wij mailen u bij aanvraag van het RMA-nummer ook een retour label. Dit label dient u zelf uit te printen en op het pakket te bevestigen.
  • – Het pakket kunt u bij de dichtstbijzijnde PostNL afgeven.
  • – Stuur het pakket binnen redelijke termijn, doch uiterlijk binnen 14 dagen na het aanmelden van de retour naar ons terug.
 
Van retournering zijn uitgezonderd:
 
  • – Op maat gemaakte of aangepaste artikelen (bijvoorbeeld op lengte gemaakte kabels;
  • – Producten waarvan de verzegeling (seal) is verbroken en derhalve niet meer verkocht kunnen worden.
 
Herroepingsrecht:

Wilt u gebruik maken van uw recht op herroeping? 
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Iris Camerabewaking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier voor het aanvragen van een RMA-nummer. Vul het herroepingsformulier in.  Zonder ingevuld formulier en RMA-nummer worden retourzendingen niet in behandeling genomen. Zorgt u ervoor dat uw pakket compleet en onbeschadigd is en in de originele verpakking zit (indien redelijkerwijs mogelijk). 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

RMA Formulier